30 marulicevi dani detalj novost

Novosti Objavljeno: 16.10.2020.

Otkazana predstava Nebo od gume i promjena vremena i dvorane za predstavu Identitluk

Otkazana predstava Nebo od gume i promjena vremena i dvorane za predstavu Identitluk

Predstava Davora Špišića Nebo od gume u izvedbi Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu otkazana je zbog bolesti glumca. Predstava je trebala igrati u konkurenciji 30. Marulićevih dana u petak, 23. listopada u HNK Split. Predstava Identitluk, autorski projekt Tanje Miletić Oručević igrat će 23. listopada u 20 sati u  na velikoj sceni HNK Split.

Gostovanje Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždina s predstavom Davora Špišića Nebo od gume, zakazano za petak, 23. listopada u HNK Split u sklopu programa 30. Marulićevih dana, otkazano je zbog bolesti glumice iz ansambla. Predstava Identitluk Studija za izvedbene umjetnosti, Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru i Narodnog pozorišta u Mostaru, redateljice Tanje Miletić Oručević umjesto 23.10 u 18 sati na sceni Gradskog kazališta lutaka, odigrat će se istog dana u 20 sati na velikoj sceni HNK.

Za ulaznice kupljene preko online prodaje karata, sredstva će biti vraćena na račun, a kupce koji su kupili ulaznice na blagajni HNK Split, molimo da dođu na blagajnu s kupljenim ulaznicama kako bi mogli izvršiti povrat novca ili zamijeniti ulaznicu za neku drugu predstavu.